Lokerse Loodgieter

Adres

Lodewijk Dosfelstraat 9
9160 Lokeren

Telefoonnummer

0495 56 37 78

Waar vindt u ons?

Openingsuren

Enkel op afspraak

Ontdek hier onze vernieuwde website!

De sterke troeven van de Lokerse Loodgieter.

  • Meer dan 20 jaar professionele ervaring
  • Snelle interventies
  • Structurele oplossingen
  • Volgens uw wensen en budget
  • 24/7 bereikbaarheid

Werken worden uitgevoerd  volgens de afgesproken planning en timing!

Een dringende herstelling of een nieuw project

Achter de Lokerse Loodgieter staat een team van 4 professionals die u kan inschakelen voor al uw sanitair-, verwarmings- en dakwerken. Het volledige aanbod ontdekt u lager.

Kies voor een erkend vakman

Lokerse Loodgieter is een erkend verwarmingsinstallateur (GV16636) en CERGA aardgasinstallateur G1/G2. Dit biedt u de garantie op een kwaliteitsvolle oplevering van de werken.

Tot binnenkort.

AANBOD

Centrale Verwarming

Installatie en herstelling

Lokerse Loodgieter plaatst, onderhoudt en herstelt uw centrale verwarming (op mazout of op aardgas). Als erkend installateur zorgen wij voor een complete afwerking die voldoet aan de meest moderne eisen.

Ook voor het vervangen van een ketel zit u hier op het goede adres. Aangezien we enkel werken met kwaliteitsmerken, kan een lange levensduur gagarandeerd worden.

Controle en onderhoud

Een regelmatige controle en onderhoud van een CV-installatie is wettelijk verplicht! Maar het biedt u eveneens de garantie dat uw materiaal langer meegaat en zuiniger is in gebruik. Mooi meegenomen toch! U ontvangt van ons steeds een keuringsattest dat in overeenstemming is met de Vlaamse regelgeving.

Keuringen en rapporten

Bij ons kan u terecht voor aardgaskeuringen, indienststellings- en onderhoudsrapporten! Hiervoor hebben we de nodige vergunningen.

Sanitair

Vanaf de voorbereiding tot en met het professioneel aansluiten van leidingen en materiaal. Daarvoor kan u bij de Lokerse Loodgieter terecht. Wij zorgen voor een totaalconcept waardoor u terecht fier kan zijn over uw badkamer, toilet, keuken of wasruimte.

Door gebruik te maken van kwaliteitsmerken kan een lange levensduur van uw sanitair gegarandeerd worden.

Ontstoppingen

Niets zo vervelend als verstopte leidingen.
Lokerse Loodgieter beschikt over het nodige professionele materiaal om zo snel mogelijk het probleem aan te pakken. Wij weten raad om dit vakkundig op te lossen.

Ontkalken van boilers en ketels

Kalk is een hardnekkig beestje. Het zorgt ervoor dat het rendement van uw boiler en ketel drastisch vermindert. Door kalkaanslag wordt de warmteproductie sterk aangetast. Gelukkig zijn er meestal mogelijkheden om dit probleem aan te pakken.

De Lokerse Loodgieter gebruikt de modernste technieken om uw materiaal professioneel te ontkalken. Indien zou blijken dat het economisch niet verantwoord is, zullen wij u op een correcte manier informeren van de alternatieven.

Dakwerken

Ook voor allerhande dakwerken is de Lokerse Loodgieter uw ideale partner. Ook hier hebben we de nodige ervaring opgebouwd.
Verschillende technieken kunnen toegepast worden, afhankelijk van de situatie en keuze.

  • EPDM is een milieuvriendelijk dakmateriaal dat zich uitstekend leent voor platte daken. Het kan zowel bij nieuwe daken als bij renovatie.
  • Asfalt, rubber

Ook staan wij garant voor het professioneel plaatsen van dakgoten, golfplaten, acrylaatplaten en lichtkoepels.

Vraag ons vrijblijvend advies en een prijsofferte!